386 352 653
Po-Pá:10:00-15:00

RECEPT: Torta Caprese

Torta Caprese – Dort Caprese



Ingredience:

  • Oloupané a rozemleté mandle (300 gr)
  • 7 vajec
  • Máslo (200 gr)
  • Cukr (120 gr)
  • Tmavá čokoláda (150 gr)
  • 1 sáček prášku do pečiva
  • 1lžička vanilkové essence


Postup:

Vyšleháme vejce s cukrem a esencí do pěny. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a máslo. Poté přidáme rozpuštěnou čokoládu s máslem do vyšlehaných vajec a dobře promícháme.
Nakonec přidáme pomleté mandle a dobře zamícháme. Směs vlijeme do vymazané a vysypané formy na dort o průměru cca 26cm. Dáme péct do předehřáté trouby na 180st. přibližně 40 minut.
Po vychladnutí servírujeme se zmrzlinou nebo šlehačkou.

Vytvářím objednávku...